La Cala a seguir la ratxa contra el roquetenc

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquesta tarda a partir de les 21.00 h a casa davant del Roquetenc en partit avançat a la 5a jornada de dissabte corresponent a la 4a jornada del campionat de lliga de 3a Catalana.

La victòria dels caleros per 3 a 1 sobre la Rapitenca B els ha situat 5 s a la classificació amb 6 punts, mentre el Roquetenc rival d’aquest divendres és 8è amb 5 punts.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Pel que fa al filial juga dissabte a les 16.00 h al camp del Tivenys. Els caleros van patir la passada setmana una desfeta després d’un partit per oblidar en el qual van perdre per 0 gols a 7 davant d’un Olímpic Mora d’Ebre. Aquest cap de setmana el filial vol reaccionar.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El filial calero va caure fins a la quarta posició a la cua de la classificació i el seu rival d’aquesta setmana el Tivenys, està 8è amb sis punts.

Comparteix