La Rítmica calera tornarà a repetir la 2a fase de conjunts per un incendi

Comparteix

El Conjunt júnior Nivell 4 de la secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar tornarà a repetir actuació el pròxim dia 6 de novembre, després que s’hagués d’interrompre la celebració de la 2a fase de la Copa Catalana Conjunts Tardor, que es disputava a Manresa el passat 23 d’octubre a causa d’una alarma antiincendis.

Just finalitzar la coreografia calera, les instal·lacions on es diputava la competició a la capital del Bages, van haver de ser desallotjades a causa d’un petit incendi en el quadre elèctric, fet que va disparar l’alarma antiincendis. Per precaució la competició ja no es va reiniciar, així que totes les categories que van quedar incompletes, és a dir, aquelles en les quals no van finalitzar totes les entitats participants, tindran una nova oportunitat el pròxim dia 6 de novembre a Blanes (Girona).

Tot i que les caleres ja havien fet la seva actuació i només quedaven dos conjunts a competir, el fet que en la represa hi haurà jutges nous, ha provocat que la Federació Catalana de Gimnàstica doni una nova oportunitat a tots aquells conjunts que així ho desitgin, de millorar les seves actuacions.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME.

Per altra banda, la secció ha organitzat per aquest divendres dia 29 d’octubre la Rua de Bruixes pels carrers de la població amb motiu de Halloween. Des de les 17.15 h les integrants de la secció, monitores i mares faran un recorregut que sortirà des del Poliesportiu Municipal Galetet i s’aturaran a la residència l’Onada, plaça del Barco, Plaça Nova, Plaça Catalunya, Parc del Bon Repòs i a l’amfiteatre del Passeig Marítim, on faran petites coreografies.

Comparteix