El pàdel finalitza segon a la lliga amb l’ascens assegurat

Pàdel l'Ametlla de Mar 2022
Comparteix

La pròxima temporada jugaran a la 3a Catalana.

L’equip federat de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar ha finalitzat en segona posició, només per darrere del Bahia Mar de la Ràpita, la seva participació en la 4a categoria provincial de la Lliga Catalana de Pàdel.

Els caleros, en la seva primera participació federada, no només han aconseguit una meritòria segona posició final, sinó que en classificar-se entre els quatre primers, assoleixen l’ascens de categoria. És a dir, que la pròxima temporada jugaran a la 3a Catalana.

Un èxit per a l’entitat, que pensa que pot impulsar encara més la pràctica del pàdel a la població, segons Jordi Torres, integrant de l’equip.

Diumenge al matí es va jugar l’últim partit de la Lliga Catalana de Pàdel 2022 i l’equip calero del Club Tennis l’Ametlla de Mar va rebre la visita del Club Pàdel Cambrils. Un dels partits no es va poder disputar per manca d’efectius de l’equip visitant. En els dos partits restants els de l’Ametlla de Mar es van imposar amb molta facilitat.

La parella formada per Jordi Torres i Iván Fernández va guanyar per un doble 6/2, mentre que l’Aitor Lallana i Ivan Ferreiro ho van fer per 6/3 i 6/2.

Comparteix