Important victòria calera davant del filial de la Rapitenca

Equip de futbol la cala 2022
Comparteix

Els caleros s’emportarien la segona victòria de la temporada i els tres punts, que els situen en 5a posició a la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 3 gols a 1 a la Rapitenca B en el partit corresponent a la 4a jornada del campionat de lliga de 3a Catalana.

Els caleros van saber reaccionar a temps, quan el filial rapitenc es va avançar en el marcador al cap de sis minuts de la represa, després d’arribar al descans amb empat a 0. Marc Brull al 54 empatava el partit i tres minuts més tard, Emmanuel Mezza posava als caleros per davant.

El cop definitiu el vas donar Jordi Llaó amb el tercer gol al minut 70. Tot i que encara quedava partit, el tercer gol va pesar molt en les ambicions d’uns i altres i els caleros s’emportarien la segona victòria de la temporada i els tres punts, que els situen en 5a posició a la classificació.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Pel que fa al filial, els caleros van patir una desfeta després d’un partit per oblidar en el qual van perdre per 0 gols a 7 davant d’un Olímpic Mora d’Ebre al que tot i en hores baixes després del seu descens la passada temporada, no s’ha de perdre de vista.

Es va arribar al descans amb un 0 a 2 advers i amb l’equip calero donant la cara. Dos gols més dels terraltencs en els primers deu minuts de la segona part, van acabar amb la resistència calera i l’Olímpic va ser amo i senyor del partit.

Jordi Subirats es l’entrenador del filial.

El 0 a 7 és un correctiu dolorós pels de l’Ametlla de Mar, que venien de guanyar al camp d’un dels favorits. Amb aquesta derrota, la tercera en quatre partits, el filial calero cau fins a la quarta posició a la cua de la classificació.

Comparteix