Una dona cau mentre caminava pel GR-92

Bombers rescatant
Comparteix

Una dona va patir diumenge una lesió greu de maluc després de caure a L’Ametlla de Mar mentre estava passejant pel Camí de Ronda, en la zona de la Punta de l’Àliga.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 12.44 hores i van desplaçar un helicòpter amb GRAE i metge, a part de dues dotacions terrestres. En arribar al lloc,van comprovar que un grup d’unes 20 persones estaven passejant per la zona i una dona havia sofert ferides.

El seu pronòstic no fou greu, però les lesions en el maluc han estat de consideració.

Finalment, no fou necessari que l’helicòpter la traslladés, ja que la zona era més accessible del que s’havia cregut en un primer moment. La dona fou portada en llitera fins a l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es va traslladar a la Punta de l’Àliga per a socórrer a la ferida, que fou traslladada amb pronòstic menys greu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Comparteix