El bàsquet s’estrena amb victòria a la lliga davant de la Sénia

Comparteix

Al final del partit, còmoda victòria per 64 a 51, 13 punts de diferència que donaven els dos primers punts a la classificació als de l’Ametlla de Mar.

El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge el primer partit de lliga després de superar a l’Estockplus la Sénia amb certa comoditat.

Els caleros es van imposar en tres dels quatre quarts del partit, sobretot en el tercer amb un parcial de 23 a 16, tot i que en l’últim van ser superats pels visitants.

Al final del partit, còmoda victòria per 64 a 51, 13 punts de diferència que donaven els dos primers punts a la classificació als de l’Ametlla de Mar, que van apuntar-se 7 llançaments de tres punts i un 50% d’encert en els llançaments de tirs lliures.

El màxim encistellador del partit amb 32 punts va ser Pol Aguado. L’equip ha incorporat a la plantilla a l’Oriol Arbós, Sebastià Castañeda i l’Uri Marquez.

Santi Duque, és integrant de l’equip.

El pròxim partit dels de l’Ametlla de Mar serà dissabte a les 16.00 h a la pista del Manyanet Reus B.

L’entitat ha posat en marxa una activitat extraescolar per a nens d’entre 5 i 12 anys que es realitza els dimarts i els dijous de 16.15 h a 17.15 h al Poliesportiu Municipal Galetet, per introduir a la gent jove al món del bàsquet. Els interessats poden informar-se a @cblacala.

Comparteix