El cem La Cala estrena noves activitats dirigides

Comparteix

TRX i Balance són dues activitats incorporades recentment a l’horari de classes dirigides del cem La Cala.

Aquesta setmana, el cem La Cala ha incorporat noves activitats dirigides: el TRX i el Balance. Són dues activitats esportives que ja s’han dut a terme a les instal·lacions, però amb l’inici de la nova temporada, s’han incorporat a l’horari de les classes dirigides. De fet, la setmana vinent s’incorporaran tres noves activitats més.

El cem La Cala engega la temporada amb una programació completa i un ampli ventall d’activitats esportives pels abonats. Com a novetat hi ha el TRX, que es farà els dimecres de 18.15 a 19 h i el Balance que torna els dijous de 18.30 a 19.15 h. A més durant la setmana se segueix oferint altres classes dirigides, com Aquagym, Pilates, Step, Ciclo, Cardio Dance o Pump.

Una àmplia oferta d’esport que permet satisfer a tots els abonats a les instal·lacions esportives. La coordinadora del cem La Cala, Thais Lorca, explica que la voluntat és oferir el màxim d’activitats possibles perquè la gent s’animi a practicar esport i fer una vida saludable.

Les novetats no s’acaben aquí, perquè la setmana vinent s’afegiran tres activitats noves, tornarà la classe de Ioga als dijous i a més, a la sala Fitness, els dimarts a 19.30 i dijous a les 18.30 h s’oferirà una classe d’iniciació a la sala per a joves de 13 a 17 anys, per conèixer les diferents màquines que hi ha i el seu funcionament.

Comparteix