Àngels Llaó, subcampiona de la Copa Catalunya de patinatge

Àngels Llaó Patinatge 2022
Comparteix

Aquest resultat s’afegeix a la 4a posició assolida per Iris Aliau a la final de Nivell 4 que es va disputar a Mollerussa el 17 de setembre.

Tres patinadores del Club Patí l’Ametlla de Mar es van classificar abans de l’estiu per participar a les finals de la Copa Catalunya en els seus respectius nivells. Unes finals que s’estan disputant aquests dies.

La patinadora calera Àngels Llaó Labòria es va classificar a la 2a posició a la categoria benjamí Nivell 5 a la final de la Copa Catalunya que es va disputar a Roda de Barà el passat dia 2 d’octubre. Aquest resultat s’afegeix a la 4a posició assolida per Iris Aliau a la final de Nivell 4 que es va disputar a Mollerussa el 17 de setembre.

El patinatge calero encara tindrà una altra oportunitat de fer un bon resultat, ja que Hannah Pallarès participarà a la final infantil de Nivell 8 de la mateixa competició.

Nerea Bertomeu, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, es mostrava molt satisfeta pels resultats.

La final infantil de la Copa Catalunya pels nivells 8, 9 i 10 tindrà lloc aquest dissabte dia 8 d’octubre a casa nostra, concretament al Poliesportiu Municipal Galetet.

Comparteix