El Juvenil jugarà l’últim partit de pretemporada en record a Olegari Vila

Comparteix

La junta de la secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va decidir fer el 1r Memorial Olegari Vila.

Aquest dissabte tindrà lloc el 1r Memorial d’Olegari Vila. A l’edat dels 74 anys i el novembre de 2019, Olegari ens va deixar deixant un rècord molt estimat per moltes generacions de caleros i caleres. Va ser porter del 1r equip de futbol de la Cala i durant molts anys va ser l’encarregat del manteniment del camp antic de futbol de Ribes Altes.

El partit serà disputat pel Juvenil davant del Camarles a les 17 h al Camp d’Esports de la Cala. Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la SCER.

Serà l’últim partit de pretemporada del juvenil que ja té la mirada posada al primer partit de lliga que serà la setmana vinent, com la resta d’equips federats.

Segons l’entrenador de l’equip, Àlex Gomez, la temporada s’inicia amb una actitud immillorable per part dels jugadors, però es preveu dura.

Pel que fa al futbol base, l’Aleví tenia previst jugar aquest dijous a les 19 h a casa davant de l’Ampolla, però s’ha anul·lat i jugaran un amistós contra l’Infantil. La resta d’equips federats juguen a casa dissabte; l’Infantil a les 10.30 contra el Catalonia i el Cadet contra l’Escola Delta a les 12 h. Els equips escolars, el benjamí i prebenjamí jugaran dissabte un torneig, a l’Ampolla i al Perelló respectivament.

Per la seva banda, els Veterans de la Cala inicien la lliga dissabte a casa a les 19 h de la tarda davant del Tortosa.

Comparteix