Detingut un individu per amenaces amb arma blanca

Comparteix

Els fets van tenir lloc dilluns a la tarda al centre del municipi.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns a la tarda un home per un presumpte delicte d’amenaces amb arma blanca. Els fets van succeir a la zona del c/ Catalunya amb c/ Cervantes, quan un home va començar a escridassar amb actitud nerviosa i agressiva. Segons fonts policials, l’individu hauria amenaçat amb un ganivet a altres individus, que no van resultar ferits.

A les 18.43 de la tarda de dilluns, els cossos de seguretat van rebre l’avís d’aquest succés. Al lloc dels fets es van desplaçar una patrulla de Mossos d’Esquadra i una de la Policia Local, les quals van immobilitzar l’individu per la situació descontrolada en què es trobava, possiblement afectat pel consum d’estupefaents. L’home va haver de rebre assistència sanitària i a continuació, va ser traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta.

Mentrestant, els policies van fer recerca i van localitzar una arma blanca baix d’un vehicle. Posteriorment, es va conèixer que aquesta persona hauria amenaçat amb un ganivet a altres individus per un assumpte de drogues. Afortunadament, no va resultar ningú ferit.

L’home conegut de la policia per la seva implicació en altres aldarulls, va ser detingut i s’estudiaran les negligències.

Comparteix