L’Ateneu Calero inicia el cicle dels ‘domenges’

Comparteix

Seran taules rodones sobre diferents temes vinculats majoritàriament als dies internacionals de la setmana.

Com cada any, l’Ateneu Calero inicia la temporada de les seves trobades culturals els diumenges. Aquest pròxim diumenge tindrà lloc un debat obert sobre el turisme a la població, on intervindran diferents experts i professionals de l’àmbit turístic. La cita serà a les 12 h i al Centre d’Interpretació de la Pesca.

‘Passat, present i futur del turisme a la Cala’ serà el tema de la taula rodona d’aquest primer ‘domenge’ de l’Ateneu. Un debat que serà presentat per la membre de l’entitat, Montse Cateura i que comptarà amb la presència del gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, la directora del càmping Ametlla, Sònia Vega i el director comercial de Tuna Tour, David Puente.

Àngel Martí és el president de l’Ateneu.

Les cites tindran lloc dos o tres cops al mes als diumenges a l’hora de vermut. Els pròxims ‘domenges’ seran el 9 d’octubre dedicat a l’ensenyament i la docència, el 16 d’octubre a les dones escriptores i ja de cara al novembre, se celebrarà un recital de poesia amb motiu del dia contra la violència de les dones. Martí apunta que s’ha intentat vincular els temes dels debats amb els diferents dies internacionals de la setmana.

Diumenge passat, els de l’Ateneu ja van iniciar la temporada amb les sortides culturals. Una vintena de membres de l’entitat es van desplaçar a Corbera d’Ebre, al Poble Vell, per conèixer  el testimoni viu de la Guerra Civil a Catalunya i a les Terres de l’Ebre.

També, com a novetat, es durà a terme el primer curs d’escriptura creativa durant el mes de novembre, 2 hores 1 dia a la setmana, amb l’escriptor i poeta, Albert Guiu. L’entitat continuarà amb el Club de Lectura i de cara a Nadal, també té previst fer una exposició de pintura col·lectiva al Centre d’Interpretació de la Pesca, una petita mostra del que ha estat el MercArt, una proposta estiuenca que ha tingut una gran acollida i que es vol repetir l’any vinent.

Comparteix