L’Ajuntament es reuneix amb la companyia de distribució elèctrica del municipi

Comparteix

Durant la reunió es va definir la reparació que s’està duent a terme aquesta setmana al municipi i també les línies d’actuació previstes pel 2023.

Els diferents representants municipals i enginyers tècnics d’infraestructures es van reunir, aquest dilluns, amb els responsables de l’empresa de distribució elèctrica (e-distribución, del grup Endesa), per fer un seguiment de la reparació que s’està duent a terme aquesta setmana al municipi i alhora definir les línies d’actuació previstes pel 2023.

Els tècnics de la companyia estan reparant aquesta setmana els danys causats a la xarxa elèctrica de la població per la tempesta del passat 5 de setembre. Una reparació controlada que provoca talls puntuals dimarts i dijous.

A banda, en la reunió de dilluns, es van posar damunt la taula projectes de millora de xarxa plantejats per part de la companyia elèctrica i que es troben en tràmit. Entre els projectes hi ha l’execució de tres nous trams de línia subterrània i la reparació de tres centres de transformació canviant l’actual aparellatge convencional per noves cel·les i instal·lant nous ponts, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions. Unes actuacions amb un pressupost de prop de 300.000 euros.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Per altra banda, també hi ha altres intervencions que s’està preparant per tal d’anellar circuits d’alimentació elèctrica que permetran minimitzar l’afectació en el servei de subministrament elèctric en el cas de futures avaries.

Comparteix