Arriba el ‘Suquetfest’, un oktoberfest a la calera

Comparteix

Es tracta d’una festa popular al més pur estil alemany i amb un toc calero, on hi haurà cervesa, ranxo i música en directe.

L’Ametlla de Mar viurà la primera festa de la cervesa, el pròxim 24 de setembre. La Xaranga Suquet Calero i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han organitzat un Oktoberfest, mantenint l’essència de la festa alemanya, però amb un toc calero. Serà un esdeveniment que tindrà lloc durant tot el dia, al port de la Cala.

Arrel dels 10 anys de la Xaranga Suquet Calero ha sorgit la idea de celebrar la festa de la cervesa sota el nom ‘Suquetfest’. El beure només serà un dels protagonistes perquè també hi haurà ranxo elaborat per Bar Las Brochas, música en directe, de la mateixa Xaranga, djs i d’un grup musical de versions i també jocs pels assistents.

Denís Sales és un dels membres de la Xaranga.

L’Oktoberfest és una festa popular alemanya que se celebra el mes d’octubre i recentment s’ha estès a diferents municipis catalans. Un dels integrants de la Xaranga, Sadurní Vendrell, subratlla que serà una festa a la calera.

Tot i que l’excusa ha estat la commemoració dels 10 anys de la Xaranga, segons el regidor de Festes, Jordi Llaó, aquesta festa ha arribat per quedar-se.

La jornada tindrà lloc des de les 12 h del migdia fins a les 12 h de la nit, al port de la Cala, a l’aparcament que ocupava l’antiga fàbrica de gel.

Comparteix