La companyia elèctrica repararà definitivament les infraestructures malmeses per la tempesta

Comparteix

Les reparacions provocaran dos talls de llum controlats, un dimarts i l’altre, dijous.

Durant la pròxima setmana, la companyia elèctrica de l’Ametlla de Mar repararà l’estat de les infraestructures elèctriques afectades per la tempesta de l’anterior 5 de setembre. La reparació definitiva comportarà dos talls en el subministrament elèctric en diversos carrers, un el dimarts i l’altre dijous.

L’estat de les infraestructures elèctriques en centres de transformació i distribució del municipi, situats al passatge sense sortida de la part alta del carrer Ramon i Cajal, requereix una intervenció important, per part de la companyia elèctrica, consistent en canviar l’aparellatge, amb l’objectiu d’evitar avaries com les que han tingut lloc els darrers dies.

Abans de la reparació, que s’iniciarà el dimarts fins al dijous, s’instal·laran dos grups electrògens per poder proporcionar electricitat als veïns i veïnes afectats i evitar-los les majors molèsties. Els electrògens aniran situats al carrer Ramón y Cajal número 6 i al carrer Llibertat número 43, ocupant part de la via pública.

En aquest sentit, els tècnics han anunciat que es preveu dos talls de llum a diversos carrers, un, dimarts a primera hora del matí fins al migdia i l’altre, dijous a primera hora de la tarda fins al vespre.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Els carrers afectats pels talls i les franges horàries es poden consultar a l’eBando.

Paral·lelament, el pròxim dilluns, l’Ajuntament es reunirà amb els responsables de la companyia elèctrica per definir els treballs previstos i alhora acordar una futura inversió per protegir de possibles avaries en el subministrament elèctric.

Comparteix