La Cala Ràdio inicia la temporada amb algunes novetats en la programació

Comparteix

Hi haurà un espai de tertúlia política municipal i també el magazín mariner ‘Arran de Mar’.

La Cala Ràdio ha iniciat la programació de la temporada 2022-2023, que aposta per la consolidació de la graella de continguts de proximitat. Entre les novetats hi ha un nou magazín temàtic en l’àmbit mariner a les tardes, anomenat ‘Arran de Mar’, i també una tertúlia política mensual que complementarà l’espai dels ‘Portaveus’.

Després de la programació estiuenca, torna una nova temporada del ‘Sempre a punt’, el magazín matinal de producció pròpia que s’emet a les 10 h. A les 13 h, també té lloc ‘Al Dia Terres de l’Ebre’, el magazín territorial coproduït per diverses emissores locals ebrenques de la Xarxa de Comunicació Local.

‘Arran de Mar’ serà un programa radiofònic coproduït per diverses emissores locals del litoral mediterrani. Un format similar a ‘El Far’ que vol apropar la vida marinera dels municipis costaners arreu del país. El programa es començarà a emetre el 19 de setembre de 16 a 18 h.

A partir de l’octubre, la graella s’ampliarà amb ‘l’Esport al nostre poble’ que tindrà lloc de dilluns a divendres a partir de les 11.30 h.

A banda dels continguts purament informatius, aquesta temporada també es tornarà a comptar amb la col·laboració d’Enric Franch i Montse Cateura, amb el ‘Fila Zero’; que acostaran a tots als oients les propostes cinematogràfiques de la setmana, els divendres a les 12 h.

També com a novetat, ‘El Portaveus’, l’espai polític ampliarà el contingut amb una tertúlia dels diferents grups polítics amb candidatura a les passades eleccions, per donar-los veu abans de les pròximes eleccions municipals de 2023. La primera tertúlia serà el 5 d’octubre.

També es reprendrà el ‘Cada dia és 8M’, l’espai dedicat a les dones del municipi i del territori i també està previst que torni el ‘Cultura en Barra’ de l’Ateneu Calero.

La programació, oberta a altres propostes i continguts que es puguin incorporar més endavant, busca proporcionar informació i entreteniment de proximitat i territorial als veïns i veïnes de l’Ametlla de Mar.

Comparteix