El Club de Petanca Tres Cales assoleix una victòria i una derrota a la 2a jornada

Comparteix

Tant l’equip A com l’equip B estan a la 2a posició de la classificació després de dues jornades disputades.

Diumenge va tenir lloc la 2a jornada de la Lliga Catalana de Petanca que organitza la Federació Catalana de Petanca, amb victòria per l’equip B i derrota per l’equip A del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar.

L’equip A, a la 1a divisió, va perdre el seu primer partit a la 2a jornada de la temporada, el qual es va disputar a les pistes del C.P Roda de Barà. Els de l’Ametlla de Mar res van poder fer per evitar quan derrota per 6 a 3 davant d’un Roda de Barà superior.

Pepe Risquez, és capità de l’equip A, reconeix la derrota.

Per la seva part, l’equip B que juga a la 2a divisió, va guanyar per 6 partides a 3 a les pistes del Parc Públic de Tres Cales davant del Cunit C. Després del cop patit a la Pobla de Montornès amb la polèmica aplicació del reglament, els de Tres Cales es mereixien la victòria. Antonio Cañadó, és el capità.

Tant l’equip A com l’equip B estan a la 2a posició de la classificació després de dues jornades disputades. El pròxim cap de setmana no hi ha lliga.

Comparteix