El comerç de La Cala es prepara per a la temporada nadalenca amb un curs d’aparadorisme especialitzat

Comparteix

Serà del 5 al 7 d’octubre de 18 a 22 h i estarà íntegrament subvencionat.

A partir de la metodologia ‘learning by doing’, l’Àrea de Turisme i Comerç de l’Ametlla de Mar ha organitzat per a principis d’octubre una formació d’aparadorisme nadalenc, íntegrament subvencionat i dirigit tant a treballadors en actiu com a persones en situació d’atur. Es tracta d’un curs teoricopràctic que té la finalitat d’apropar eines als comerciants locals per dissenyar i implementar una part tan important del seu negoci com és l’aparador.

L’encarregada de preparar als alumnes serà la mediadora artística, docent i creativa Jackeline Jorba, qui ja compta amb experiència en la formació dirigida a negocis i tàctiques per potenciar-los. Jorba farà un curs que mescla la teoria i la pràctica per treballar les idees, la seva posada en pràctica, i el seu cost, tant material com econòmic. 

D’aquesta manera, es mostrarà als alumnes com potenciar la seva imatge per captar l’atenció dels clients amb materials senzills, fàcils i econòmics, coneixements que podran fer servir més enllà d’aquesta època estacional.

Maite Boquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Per participar en el curs, els interessats hauran de dirigir-se al Telecentre, a partir d’aquest dijous 15 de setembre, per inscriure’s. Cal portar un document que acrediti la seva situació laboral i els formularis d’inscripció.

Comparteix