L’Ajuntament demana una reunió a Endesa per reclamar solucions als talls de llum

Comparteix

D’aquesta manera el consistori busca una solució per a futurs incidents en el municipi.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha demanat una reunió a la companyia elèctrica Endesa amb l’objectiu de buscar solucions a les mancances de subministrament elèctric que es van produir a la població, arran de la tempesta del passat 5 de setembre.

La tempesta, en la que van caure 52 litres/m2 i fins i tot calamarsa, va provocar diversos talls del subministrament elèctric. La gran majoria de la població es va quedar sense subministrament durant unes poques hores, però fins a 368 abonats, no el van recuperar durant gairebé 24 hores.

Amb la demanda d’una reunió a la companyia elèctrica, l’Ajuntament vol evitar que aquests talls es tornin a repetir en situacions similars, evitant així, les afectacions als veïns i comerços del poble.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Els talls no només van afectar el nucli urbà, sinó que a algunes urbanitzacions els talls de llum també van afectar el subministrament d’aigua.

L’Ajuntament ja va demanar als afectats que notifiquessin els talls amb l’objectiu de recollir les queixes per a les corresponents reclamacions.

Comparteix