Comença la pretemporada del futbol base calero

Comparteix

Divendres 16 començaran els entrenaments dels equips que jugaran les competicions escolars.

La setmana passada van començar els entrenaments dels equips de futbol base federat de l’AME de l’Ametlla de Mar i divendres pròxim ho faran els equips escolars.

El futbol base federat de l’AME de l’Ametlla de Mar va començar la seva pretemporada la setmana passada, i ho va fer amb tres equips, un aleví, un infantil i un cadet, recordant que el juvenil és responsabilitat de la S.C.E. R. de l’Ametlla de Mar. Aquest any i a causa de la manca d’efectius, l’AME comptarà amb un equip aleví menys que en les darreres temporades, mantenint l’equip que militarà a la 1a divisió, la mateixa categoria en la qual ho faran també l’infantil i el cadet.

L’Aleví serà entrenat per Hèctor Benaiges, l’Infantil per Xavi Borràs i Jordi Boyer i el cadet per Àlex Gómez i Abelardo Pérez.

Per a divendres dia 16 està previst l’inici dels entrenaments dels equips que jugaran les competicions escolars. Es tracta del prebenjamí Seitonillos i bejamí Llobarrets que seran entrenats pels germans Enric i Joan Salas, si parlem dels Seitonillos, i per Sílvia Argentó i Julen Llambrich els Llobarrets. L’altre equip en edat escolar, els Patufets, seran entrenats per Hèctor Benaiges.

Sílvia Argentó, coordinadora del futbol base de l’AME de l’Ametlla de Mar explica que l’objectiu és formar jugadors i classificar els equips el millor possible.

Les competicions federades encara no tenen calendaris, però es preveu que comencin a primers d’octubre, mentre que les escolars començaran unes setmanes més tard.

Comparteix