Es restableix la llum de més de 300 llars, després d’una avaria provocada per la tempesta d’aquest dilluns

Comparteix

La companyia elèctrica ha treballat d’urgència per reparar les avaries.


La tempesta d’aquest dilluns va provocar una caiguda de sis línies elèctriques que donen alimentació a l’Ametlla de Mar. Durant el dilluns es va poder restablir el servei de cinc de les incidències i aquest dimarts al matí, s’ha solucionat l’avaria de la línia més perjudicada que deixava sense llum a més de 300 abonats.

Sobre les 14 h de la tarda d’aquest dilluns, a l’Ametlla de Mar, va tenir lloc una tempesta elèctrica i amb calamarsa, acumulant-se un total de 52 litres per m2, que va provocar diverses incidències al subministrament elèctric. Una de les avaries ha estat de major gravetat i ha deixat sense llum 368 llars durant prop de 24 hores.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, des de l’àrea d’Obres i Serveis, ha anunciat que recollirà les queixes dels veïns i veïnes afectades per poder cursar les pertinents reclamacions. També demana que es comuniqui en el cas que en algun habitatge persisteixi la manca de llum.

Comparteix