El Telecentre obre les inscripcions per als cursos de tardor

Comparteix

Les propostes permetran millorar competències professionals, digitals i personals

A partir d’aquest dimarts ja estan obertes les inscripcions per a les formacions que ofereix el Telecentre durant la tardor. Per a aquesta temporada, es contemplen diferents cursos que permetran adquirir noves competències útils, tant per a l’entorn professional com personal, posant especial èmfasi en els coneixements digitals.

Entre l’oferta formativa que ha preparat el centre, hi ha cursos de seguretat en l’entorn digital i de manipulació d’aliments dirigits a dones, cursos d’eines digitals i d’exercicis mentals per a pensionistes i cursos subvencionats, també de digital i d’operacions de carretons. D’altra banda, hi haurà també els habituals cursos de català i un altre de comerç en alemany. Està previst que aquests cursos es desenvolupin entre aquest mes de setembre i principis de desembre.

Les propostes tornen a la normalitat total. L’any passat ja es van començar a reinstaurar les classes presencials i enguany s’eliminen les ràtios i altres restriccions. Una altra novetat d’aquesta temporada són les formacions dirigides al col·lectiu de dones aturades.

Viqui Martí és tècnica de la regidoria de Formació i Treball.

L’horari d’atenció del Telecentre és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Els interessats en apuntar-se als cursos poden dirigir-se a l’equipament en aquest horari amb el DNI i amb una nòmina o un rebut d’autònoms en el cas de les formacions subvencionades.

Comparteix