Cloenda del Gimnàstic Camp i demostració a la plaça Joan Miró

Comparteix

Aquest divendres finalitza el Gimnàstic Camp, el campus de gimnàstica rítmica que ha organitzat l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar durant aquests mesos d’estiu dins dels campus i activitats esportives municipals i ho faran amb una demostració.

Les gimnastes participants aprofitaran la fi de les classes, per oferir una demostració pública a l’aire lliure, que tindrà lloc aquest divendres a les 22.00 h a la plaça Joan Miró. Hi seran tant les gimnastes del campus com les gimnastes federades de la secció, que ja s’estan preparant per a una nova temporada de competicions que començarà a l’octubre. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

A la demostració actuaran prop d’una trentena de gimnastes, sigui en grup, format duet o individual per mostrar les seves habilitats amb diferents disciplines de la gimnàstica rítmica com la pilota, la cinta, el cèrcol, les maces o la corda.

A causa de la inestabilitat meteorològica que s’espera, si fos el cas que no es pogués desenvolupar l’activitat a l’aire lliure, es traslladaria al Poliesportiu Municipal Galetet.

Comparteix