La Cala guanya el primer partit de la pretemporada al camp del Miami Platja

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va disputar, aquest cap de setmana, el primer partit d’aquesta pretemporada, guanyant per 1 gol a 2 al camp del Miami Platja, equip de la 3a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar, que dimarts 16 d’agost van començar els entrenaments de la pretemporada, es van imposar amb gols de Jordi Llaó i Emmanuel.

De moment, l’equip s’ha reforçat amb el porter Eric Segarra i l’extrem Albert Gordo, a més del retorn de Xavi Fages i Robert Brooksbank, després que tots els jugadors forans de la temporada passada fossin baixa.

Tot i els esforços de la junta directiva per signar un davanter golejador, encara no ha estat possible fins al dia d’avui. Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la Societat.

Els caleros tenen diversos partits de preparació d’aquí al debut a la lliga. Dissabte 27 d’agost jugaran a casa davant del Jesús Catalònia de la 2a Catalana. Dissabte dia 3 de setembre jugaran un triangular a Camarles i el dia 7 al Camp del Mora las Nova. El dia 10 es jugarà el trofeu Josep Pallarès amb el Remolins-Bítem i l’Espanya Canonja, mentre que el dia 15 es jugarà al camp de l’Ampolla de la 2a Catalana. Finalment, el divendres 23, hi haurà un partit de preparació davant del filial calero de la 4a Catalana.

Cal recordar que els caleros obriran la seva participació en la lliga al camp del Flix el dissabte dia 1 d’octubre. El primer partit dels de l’Ametlla de Mar a casa, serà a la setmana següent, el 8 d’octubre davant del Santa Bàrbara.

Comparteix