Es substitueix un tram del clavegueram de la plaça Catalunya

Comparteix

L’actuació ha estat d’urgència, davant el trencament de la canonada.

El passat cap de setmana, es va trencar un tram de la canonada del clavegueram de la plaça Catalunya. Davant el vessament d’aigües residuals, l’Ajuntament ha actuat d’urgència per resoldre la incidència. Primerament, els treballs de reparació van consistir en un buidatge del pou i posteriorment, veient que no es posava solució a la incidència, es va substituir el tram afectat per una nova canonada.

Aquest dimarts s’ha dut a terme la substitució d’uns 30 metres d’aquesta canonada que es trobava en mal estat i aquest dijous es taparà amb formigó. Una actuació d’urgència no contemplada, que s’ha hagut de dur a terme ràpidament i entre setmana, per posar fi a la incidència i evitar molèsties majors.

Des d’Obres i Serveis, el regidor Vicenç Llaó, ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades i ha agraït la paciència del veïnat i la rapidesa dels operaris.

Recordem que en els últims anys, l’Ajuntament ha renovat un miler de metres lineals de canonades, que inclouen les actuacions realitzades a diferents trams dels carrers Bruc, Països Catalans, Santiago Rusiñol, Pau Casals, Catalunya, Mar, del Pou, Candela, amb la intenció de millorar la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del municipi, envellida i deteriorada per la manca de manteniment durant molts anys.

Les noves canonades, de PVC, tenen més durabilitat i eviten qualsevol filtració al subsol i les molèsties ocasionades per reparacions i neteges puntuals.

En aquest sentit, el regidor també ha avançat que durant l’hivern es continuarà renovant aquesta xarxa als carrers del Vent, Mar, i la continuació de canonada afectada en aquesta ocasió des de plaça Catalunya fins a carrer Llibertat.

Comparteix