El ‘Mercart’ s’amplia una setmana més

Comparteix

L’Ateneu Calero fa una valoració molt positiva de l’activitat.

Davant de l’èxit que ha tingut el ‘Mercart’, l’Ateneu Calero ha decidit allargar una setmana més l’esdeveniment. Així, l’aparador d’artistes de l’Ametlla de Mar acabarà el 27 d’agost, en lloc del 20, tal com estava previst.

Al llarg de 5 tardes d’estiu, els artistes hauran tingut l’oportunitat de mostrar la seva obra i connectar amb el públic en directe després d’una temporada difícil a causa de la pandèmia. D’aquesta manera, l’Ateneu ha ajudat a donar visibilitat els creadors locals, un dels objectius més importants de l’entitat. Per aquest motiu, un cop finalitzin les activitats, l’organització es reunirà amb el col·lectiu d’artistes i amb tothom que ha sigut part de la iniciativa per avaluar l’activitat i debatre futures propostes i continuar treballant en aquest propòsit.

Des de l’Ateneu Calero, Lluís Llop destaca l’èxit de la iniciativa, especialment durant el mes d’agost, i posa en relleu tant la tasca de visibilització que s’ha fet de les creacions participants com la possibilitat que els artistes es puguin relacionar amb el públic i tenir feedback.

Amb tot, doncs, aquest dissabte i el pròxim, 20 i 27 d’agost, els caleros i caleres podran gaudir d’aquesta proposta cultural, de 18 a 22 h, al carrer Nou.

De cara a la temporada de tardor, l’Ateneu Calero ja pensa en futurs esdeveniments per dur a terme i continuar difonent l’obra dels artistes locals.

Comparteix