Es reforça la neteja viària amb una nova màquina escombradora

Comparteix

Es tracta d’una Piquersa valorada en 39.000 euros.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha adquirit una nova màquina escombradora, gràcies a una subvenció dels Plans d’Emergència Nuclear. Amb aquesta nova maquinària, es podrà reforçar i millorar el servei de neteja del municipi, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions.

Des del passat dijous, la brigada municipal compta amb una nova maquinària de neteja. Es tracta d’una màquina, de model Piquersa, que és destinada a la neteja de calçades i permet realitzar grans desplaçaments. Un equip que es caracteritza per la seva gran capacitat i per incorporar els últims avenços tecnològics en el sector.

Amb aquesta ampliació, ja són quatre les escombradores de les quals es disposa per oferir el servei de neteja a la població. El regidor d’Obres i Serveis, Vicent Llaó, apunta que és important renovar els recursos per oferir un millor servei.

L’escombradora és valorada en 39.000 euros, 35.000 euros dels quals han estat finançats amb la subvenció destinada a Entitats Locals, adscrites als Plans d’Emergència Nuclear.

Paral·lelament, des de l’Ajuntament s’ha fet una crida al civisme, per evitar cometre hàbits incívics com deixar el pixum dels gossos al carrer sense netejar-lo.

Comparteix