El CIP ofereix una mostra de la pintora Cristina Quereda

Comparteix

A l’exposició s’hi poden trobar sobretot paisatges inspirats en el mar.

El Centre d’Interpretació de la Pesca acull, aquestes últimes setmanes d’agost, una exposició de l’artista local Cristina Quereda. La pintora mostrarà part de la seva obra, molt basada en paisatges realistes i en escenes marines pintades a l’oli.

Pobles costaners i paisatges naturals, sobretot inspirats en La Cala, són els temes principals de l’exposició de Quereda que es podran veure fins al dia 31 d’agost.

La pintora habitualment exposa en diferents municipis, com ara recentment Cambrils, i també treballa sovint l’art de la fotografia. Aquest fet l’ha fet mereixedora d’un reconeixement a millor instantània de l’Ametlla de Mar al concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre.

L’artista, Cristina Quereda, explica què és el que podrà veure aquests dies al CIP.

L’exposició es podrà visitar cada dia d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h al CIP.

A més, les obres també es podran veure i adquirir aquest dissabte de 18 h a 22 h en el ‘Mercart’, que finalment s’allargarà una setmana més. Quereda participa en aquesta iniciativa que se celebra de forma quinzenal durant l’estiu i que està organitzada per l’Ateneu Calero amb l’objectiu de reivindicar els artistes de l’Ametlla de Mar.

Comparteix