Tot a punt per a l’Aquabars, una proposta lúdica dels Quintos i la Xaranga Suquet Calero

Comparteix

Una hora abans d’iniciar el recorregut, es podrà adquirir l’eco-got i una pistola d’aigua.

Els Quintos del 2001-2002 i la Xaranga Suquet Calero ja ho tenen tot a punt per al Correbars d’Estiu, després d’una parada de dos anys a causa de la situació sanitària. Com a l’última edició, la del 2019, la cercavila estiuenca tindrà com a protagonista l’aigua per refrescar-se, amb la venda de pistoles d’aigua per tots els assistents.

L’aigua, la música i un animat públic inundaran de festa els carrers més cèntrics del municipi, aquest dissabte a partir de les 18 h de la tarda. Com és habitual, l’activitat estarà inspirada en una sèrie de televisió, en aquest cas ‘Peaky Blinders’, amb motiu de la presència de pistoles d’aigua durant la cercavila.

La ruta farà cinc parades diferents, començant pel Frankfurt La Kla, passant per la Penya Barcelonista, el Txe Mari, el Racó Ibèric i finalitzant al Bar Nou.

Tampoc faltarà la música de la Xaranga Suquet Calero que, segons ha avançat un dels membres, Àlex Brull, interpretarà alguna peça musical nova, però no serà fins al dia de l’Aquabars quan desvelin quines són.

Una altra novetat és la col·laboració de l’associació Penya Barcelonista, a més dels 4 bars que conformen la ruta. Un dels quintos que forma part de l’organització, Joan Aliau, explica que es va voler actualitzar el recorregut.

Els participants podran comprar el got ecològic i una pistola d’aigua mitja hora abans de l’inici, a les 17:30 h a l’Ajuntament.

Comparteix