Torna el tradicional concurs de pesca infantil del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els participants es poden inscriure mitja hora abans de l’inici del concurs.

El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar organitza aquest dissabte el Concurs de Pesca Infantil, adreçat a tots els nens i nenes entre 3 i 10 anys. Serà de 18.30 a 19.30 h al moll de descàrrega de la Confraria de Pescadors. Seguidament es farà una xerrada divulgativa i la Festa de l’Escuma.

El Concurs de Pesca Infantil consistirà en pescar, durant una hora, amb canya o volantí i amb una sardina com a esquer. Tots els participants rebran un petit obsequi i els tres guanyadors es premiaran amb tres canyes de pescar petites.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, tindrà lloc una activitat que Plàncton Diving ha preparat en col·laboració amb el Club Nàutic. Es tracta d’una xerrada, dirigida a tots els públics, per fer divulgació sobre la posidònia, la seva vida i rellevància en l’ecosistema marí. Seguidament, sobre les 20 h, els participants podran gaudir d’una festa de l’escuma.

L’administratiu del Club Nàutic, David Boyer, recorda que és obert a tothom, no tan sols socis, i que els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes a les oficines del Club. Els participants tenen temps d’inscriure’s mitja hora abans de l’inici de l’activitat.

Comparteix