Miquel del Roig en concert a l’Ametlla de Mar, aquest divendres

Comparteix

El ‘cantautot’ calero tocarà el seu repertori festiu habitual i hi inclourà cançons pròpies sobre el municipi.

La plaça Catalunya acollirà, aquest divendres 12 d’agost, a les 19 h, un concert gratuït de Miquel del Roig. L’artista, que es defineix com a ‘cantautot’ pel seu repertori variat, alegre i ballable, prepara un concert que inclourà els típics garrotins, versions de música actual de cantants com Rigoberta Bandini o els Catarres i d’altres més antigues com l’Aserejé.  Per  a l’ocasió no hi faltaran les cançons sobre l’Ametlla, així com tampoc la imprescindible ‘La Farola’.

El públic que acudeix a les actuacions de Del Roig és variat, amb gent de totes les edats. Per aquest motiu, en el concert hi haurà un espai dedicat per a aquells que vulguin ballar durant l’hora i mitja que durarà el concert aproximadament, però també cadires per a gent més gran o que ho necessitin. D’altra banda, també hi haurà la possibilitat de seure en qualsevol dels establiments de la vora i prendre alguna cosa mentre s’escolta el concert.

 El calero espera amb moltes ganes aquest concert, així ho explica.

Aquesta és una de les parades que l’artista farà entre els vora de 90 concerts que té previstos enguany. Després de passar per municipis com Balaguer, Amposta o Arenys de Mar i per festivals com el Canet Rock, les pròximes setmanes té previst actuar a Falset, Amer, les Festes de Sants, entre altres.

Comparteix