Calafat torna a viure les Festes majors després de dos anys

Comparteix

Han començat amb la fira i les atraccions a meitat de preu.

Fins al 9 d’agost la urbanització de Calafat celebra la Festa Major després de dos anys sense poder-ho fer a causa de la pandèmia. Les festes són enguany sense restriccions, estan organitzades per l’associació de veïns de Calafat i compten amb el suport de l’Ajuntament.

La setmana festiva van començar ahir dijous amb la fira i les atraccions infantils a meitat de preu i continuaran durant quatre dies amb activitats com una botifarrada popular, actuacions musicals, exhibicions de ball i activitats esportives o lúdiques. Com a novetat, enguany es farà un sopar popular entre veïns. Brice Gallego, és membre de l’Associació de Veïns de Calafat.

Per la seva part, Jordi Llaó insisteix en la importància de no deixar perdre la festa.

Les festes finalitzaran amb una bicicletada fins al Circuit de Calafat on es podran provar les instal·lacions i posteriorment es podrà gaudir d’una altra novetat d’aquest any, un vermut electrònic al quiosquet del Port de Calafat. La tarda està dedicada al públic infantil amb la Festa de l’escuma.

Comparteix