El club Patí l’Ametlla de Mar tanca l’estiu amb molt bones posicions

Comparteix

El club valora molt positivament la temporada i ja es prepara per a les competicions que comencen al setembre.

El 31 de juliol es va celebrar a Salou l’última convocatòria del calendari de campionats open de patinatge de la temporada 2022. Les patinadores caleres van participar en l’Open TGN formació pels nivells del 5, 6 i 7, obtenint uns resultats molt satisfactoris.

Les patinadores Àngels Llaó, Anna Brull, Maria Llaó, Míriam Manjón i Carme Arbó van disputar el passat cap de setmana la darrera competició de la temporada abans de la classificació definitiva en el rànquing de Catalunya. Finalment, Àngels Llaó va acabar en 1a posició en categoria benjamí, nivell 5, Carme Arbó va acabar aconseguint una 3a posició en categoria Aleví nivell 6, mentre que Anna Brull va quedar quarta en la categoria aleví nivell 5. D’altra banda, Maria Llaó va quedar 9a en categoria infantil nivell 5 i Mireia Manjón en 4a a la categoria cadet, nivell 5.

Nerea Bertomeu, monitora del club fa una valoració positiva de les competicions, a l’espera del resultat final en la classificació, on un parell estan provisionalment classificades per al campionat de Catalunya.

Al setembre el club començarà les classes i els entrenaments amb l’objectiu de preparar-se per a les competicions classificatòries per a les competicions puntuables per al rànquing de 2023. Fins ara, les patinadores participen en l”stage’ on continuen treballant.

Comparteix