L’àrbitre calero Eduard París arbitrarà a la 2a Catalana

Comparteix

París té cinc anys d’experiència en l’arbitratge.

El calero Eduard París Encinas, àrbitre adscrit a la delegació de les Terres de l’Ebre del Comitè Tècnic d’Àrbitres, arbitrarà la pròxima temporada 2022-2023 a la 2a Catalana, després d’haver superat les diferents convocatòries i avaluacions d’ascens convocades al llarg d’aquesta passada temporada.

El de l’Ametlla de Mar, exjugador de futbol i amb cinc anys d’experiència com a àrbitre, ha arbitrat aquestes darreres temporades a la 3a Catalana. Ara, afronta aquest repte amb molta il·lusió i responsabilitat, i no es marca cap límit de cara a les pròximes temporades si li arriba l’oportunitat.

L’àrbitre calero també estarà facultat per exercir d’assistent a categories superiors com la 1a Catalana o la 3a RFEF.

Comparteix