L’Ajuntament millora l’eficiència energètica dels centres educatius

Comparteix

A l’escola s’han instal·lat leds i a la llar d’infants s’ha substituït l’alumini.

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, com és habitual en període estival, està duent a terme tasques de manteniment en l’Escola Sant Jordi i en la Llar d’Infants Xerinola. En aquests equipaments s’estan fent diverses actuacions de millora, amb la intenció principalment de disposar d’un sistema energètic més eficaç i sostenible.

Des de fa un temps es treballa en una reforma dels centres educatius per transformar-los en un espai més eficient energèticament i enguany s’ha continuat amb el de canvi de la il·luminació a l’Escola. Entre 400 i 500 florescents han estat substituïts per llums LED, fet que ha suposat una reducció del cost de la factura de la llum i una major duració de les bombetes. A més, això també suposarà una millor comoditat per a alumnes i docents, ja que aquestes no donen tanta calor i són menys agressives a la vista.

D’altra banda, a la llar d’infants, entre altres, s’estan fent actuacions com la pintura de les parets del segon pis a més de la neteja del centre. Pel que fa a l’energia, actualment s’està fent un canvi de l’alumini per millorar l’eficiència de la climatització de l’equipament.

Vicent Llaó és regidor d’Obres i Serveis a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Es preveu que al setembre, per a l’inici del curs escolar, hagin finalitzat les obres al carrer Camarles i ja estiguin habilitades les tres entrades.

Comparteix