L’Ajuntament i l’ACA es reuneixen per posar al dia els diferents projectes de depuració d’aigües residuals del municipi

Comparteix

En la reunió, també s’han parlat altres necessitats relacionades en la gestió d’aigües al municipi.

L’Ajuntament, representat per l’alcalde del municipi Jordi Gaseni, la tinent d’alcalde, Jani Brull i el regidor d’Urbanisme, Joan Manel Tello, es van reunir, aquest divendres, amb el màxim responsable de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, per repassar l’evolució dels projectes de depuració d’aigües residuals del municipi i de desenvolupaments urbanístics.

Entre els projectes que s’estan duent a terme hi ha el de la nova depuradora de les urbanitzacions nord i Almadrava i el projecte de la modificació de l’actual depuradora d’aigües residuals, juntament amb el projecte de nou emissari submarí. Es tracta de tres accions molt rellevants per al municipi que cobrirà una mancança històrica. Es preveu tenir els tres projectes redactats aquest mateix any 2022 i la licitació de les obres es realitzaran durant l’any 2023.

D’altra banda, l’Ajuntament treballa en altres projectes entre els quals hi ha l’ampliació de polígon industrial o el pla de millora urbana de la zona de Sant Jordi Bosc, per tal de concedir llicències a la zona.

Jordi Gaseni és l’alcalde del municipi.

Per últim, s’ha parlat també de la creació de nous estacionaments pròxims al nucli urbà, una de les necessitats del consistori, per tal d’obtenir les possibles autoritzacions de l’ACA.

Comparteix