El 1r equip de la Cala encetarà la lliga al camp del Flix

Comparteix

El primer partit serà el dissabte 1 d’octubre al camp del Flix.

La Federació Catalana de Futbol ja ha publicat el calendari de la 3a Catalana, Grup 1r de la pròxima temporada 2022-23, en el qual militarà de nou el 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar. La competició s’iniciarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre.

Els caleros obriran la seva participació lliguera a camp contrari, concretament al camp del Flix el dissabte dia 1 d’octubre. El primer partit dels de l’Ametlla de Mar a casa serà a la setmana següent, el 8 d’octubre davant del Santa Bàrbara.

El camp de la Cala tornarà a viure interessants partits de futbol. Als ja habituals partits atractius davant de la Rapitenca el 23 d’octubre, la Cava el 20 de novembre o el Gandesa el 18 de desembre, entre altres, aquesta temporada s’haurà d’afegir l’acabat de descendir i històric Amposta, al qual visitarem el 13 de novembre.

A més, el descens del Perelló ens regalarà dos derbis de proximitat, a casa el dia 11 de desembre i al camp del Perelló el 23 d’abril.

L’equip calero, que està pendent de la incorporació d’un davanter golejador, tornarà a la feina el dia 16 d’agost.

Comparteix