Èxit del Torneig de Futbol Platja Femení i Júnior

Comparteix

En el torneig femení hi van participar una quarantena de jugadores dividides en 4 equips.

La platja de Pixavaques va ser de nou l’escenari del Torneig de Futbol Platja Junior i de la novetat d’aquest any del Torneig de Futbol Platja Femení. Ambdós esdeveniments estaven organitzats per la secció esportiva de la Societat i van gaudir d’un gran ambient esportiu, des de primera hora del matí fins ben entrada la matinada.

En el torneig femení, que comptava amb el suport de la Bodeguita i que es disputava per primera vegada, hi van participar 4 equips i 40 jugadores. L’equip campió va ser ‘Todo lo faigo Janet FC’ que es va imposar per 2 a 1 al ‘ICG’ i pel que fa a la màxima golejadora, aquesta va ser Anaís Borràs de ‘ICG’ i la millor portera Lucia Álvarez de ‘Todo lo faigo Janet FC’.

Rafel Aixart, president de la secció esportiva, considera que s’estan posant les bases perquè la Cala pugui tenir aviat un equip de futbol femení.

En el torneig júnior masculí, amb el suport d’Ajona, hi van participar un centenar de jugadors. A la categoria infantil, l’equip ‘els Llenguados’ es va imposar a la final a ‘Les Sèpies’ per 6 gols a 4, quedant com a màxims golejadors de la categoria Àlex Duque i Marc Vila de ‘Les Sèpies’ i Oliver dels ‘Llenguados’ com a millor porter.

A la categoria cadet el campió va ser l’equip ‘Nit de fotosíntesi’ que es va imposar per 3 a 1 a ‘Pena Negra’. El màxim golejador de la categoria va ser Àlex Estrada dels ‘Dropos’ i el millor porter, Biel Ferri de ‘Pena Negra’.

A la categoria aleví es va proclamar campió l’equip dels ‘Socis’ per davant de ‘Campi qui pugui’. En categoria benjamí el campió va ser l’equip dels ‘Coixos’ per davant dels ‘Xuquis’ i en prebenjamí ‘Mbapee PSG’ per davant de ‘Barça Toons’.

Comparteix