L’Ametlla de Mar crea un torneig de futbol platja femení

Comparteix

Les esportistes jugaran dissabte a les 19 h, després de la categoria Junior.

La Secció Esportiva de la SCER ha impulsat un torneig de futbol platja femení, una categoria que feia temps que treballaven per tirar endavant. Per enguany, s’han apuntat quatre equips de noies de les categories compreses entre el cadet i el juvenil, de 14 a 18 anys, que competiran aquest dissabte 16 de juliol. El torneig tindrà lloc després del Junior.

La platja de Pixavaques es convertirà en el camp del I Torneig de Futbol Platja Femení de La Cala que se celebrarà dissabte a les 19 h. El torneig, que s’instaurarà com una activitat més a la celebració anual d’aquesta modalitat esportiva, atorgarà a les guanyadores un premi en metàl·lic de 400 euros, les segones s’emportaran 250 euros i les terceres 100.

Des de l’organització, Fàtima Llambrich, destaca que la iniciativa sorgeix de la voluntat d’impulsar el futbol platja, a més de potenciar l’esport femení.

Dissabte també se celebrà el torneig de futbol Junior, on s’han apuntat dos equips infantils i dos cadets, que jugaran dissabte a la tarda. També hi participaran diversos jugadors prebenjamins, benjamins i alevins que jugaran al matí i que es mesclaran per tal de compensar en edat els equips.

Així, en total, participaran una setantena de jugadors que s’enfrontaran per proclamar-se campions i guanyar un trofeu, a més de la medalla de participació.

Comparteix