Vicenç Margalef Parellada, nou director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Comparteix

Margalef substitueix Carme Gual i Via, que dirigia l’ACCD des de l’any 2017.

El Govern de Catalunya ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Vicenç Margalef Parellada com a nou director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD). El de l’Ametlla de Mar agafa el relleu a Carme Gual, que dirigia l’ACCD des de l’any 2017.

Margalef és diplomat en Ciències Empresarials i graduat en Empresa Internacional per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Direcció Financera i Comptable i un MBA per la Universitat Pompeu Fabra.

La seva trajectòria professional ha estat centrada en l’àmbit de les finances i de la direcció d’operacions i organització de processos. Els darrers 16 anys ha ocupat diversos càrrecs a la UPF Barcelona School of Management, on ha dirigit el departament d’Administració i Finances i el departament d’Operacions. En representació de la mateixa institució, és membre del Consell assessor de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció.

Anteriorment, Margalef havia treballat en responsabilitats de comerç internacional a DHL logístics i de control de gestió al Reial Automòbil Club de Catalunya. En l’àmbit acadèmic, col·labora com a mentor dels plans d’empresa dels alumnes de l’MBA de la UPF Barcelona School of Management.

Comparteix