L’Ajuntament finalitza la reconstrucció de part del mur de l’Escola Sant Jordi

Comparteix

El mur de l’escola estava en mal estat a causa dels temporals. Ara s’ha reconstruït millorant el drenatge.

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha finalitzat els treballs de reparació del mur que delimita les instal·lacions de l’Escola Sant Jordi al carrer Hort d’Albacar.

Les obres han consistit a enderrocar el mur actual i reconstruir-lo completament. Es tracta d’un tram de 60 metres de longitud molt afectat pels aiguats i diversos temporals, sobretot en els sistemes de drenatge.

L’actuació, valorada en 15.000 euros, ha comptat amb una subvenció del 50%, d’una línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya destinada als danys en infraestructures municipals i xarxa viària ocasionats pels temporals Dana i Glòria. Vicent Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

L’Ajuntament ha esperat a la finalització del curs per dur a terme les obres, amb l’objectiu de no perjudicar el desenvolupament del mateix i treballar amb total seguretat, ara que l’activitat del centre és menor.

Comparteix