‘Olla Barrejada’ i ‘Balandra’ protagonitzen la 29a edició de Cantada d’ Havaneres

Comparteix

La cita tindrà lloc aquest dissabte a les 22.30 h, a la platja de l’Alguer.

La Cantada d’Havaneres de la Cala arribarà dissabte a la seva 29a edició. La platja de l’Alguer tornarà a ser l’escenari d’aquesta cita imprescindible pels amants de la cançó marinera, que no falla en el programa estiuenc de La Cala. Enguany, dos grups de la demarcació repeteixen al cartell.

És el segon any consecutiu que ‘Olla Barrejada’ i ‘Balandra’ s’encarreguen d’amenitzar la Cantada d’Havaneres.Per una banda, ‘Olla Barrejada’ de La Secuita és el grup en actiu més antic de la demarcació de Tarragona que, amb més de 1.500 cantades a l’esquena, algunes d’elles a la mateixa Cuba, i sis discos enregistrats, darrerament s’han atrevit amb algunes peces de creació pròpia.

Per l’altra, el grup ‘Balandra’ de Reus, també aportarà un atractiu maridatge de ritmes mariners tradicionals i un repertori variat i de nova creació d’autors com Txarango, Quico el Celio, Lluís Llach, Pep Gimeno o Lax’n Busto. Així ho explica un dels seus membres, Gabi Rega.

D’aquesta manera, les cançons de taverna i les nostàlgiques melodies d’ultramar es barrejaran dissabte a partir de les 22.30 h amb l’evolució pròpia de l’havanera catalana i l’acompanyament del vol dels mocadors entre les notes de ‘El Meu Avi’ i la ‘Bella Lola’.

Comparteix