Les patinadores caleres, 4es en la competició Xous Promoció

Comparteix

Les esportistes han participat amb el quartet Androide.

Un quartet del Club Patí de l’Ametlla de Mar ha participat aquest dissabte 9 de juliol en la competició Xous Promoció, obtenint una 4a posició. Ara, el Club mira de cara a les últimes competicions que es faran els pròxims caps de setmana.

Meritxell Flores, Laia Llambrich, Paula Serrano, Hannah Pallarés i Carme Arbó com a suplent són les integrants del quartet Androide que va quedar en 4a posició, en el Campionat de Catalunya de Xous, celebrat a Cassà de la Selva.

Les caleres es van quedar a un pas del podi, tot i obtenir la segona millor puntuació a causa del sistema White, que calcula el nombre de victòries respecte a la resta de participants. Ho explica l’entrenadora de l’equip, Nerea Bertomeu.

Aquest mes acaben les competicions amb l’Open Promoció i les proves de nivell de Solodance, que seran aquest diumenge a Reus. De cara al cap de setmana del 23 de juliol, tindrà lloc l’Open Avançat a Salou, on competirà Meritxell Flores en el Júnior nivell 8. I els dies 30 i 31, l’Open Formació, també a Reus. Després d’aquestes competicions, es tancarà el rànquing i es podran conèixer les posicions definitives.

Comparteix