L’Escola de Música de l’Ametlla de Mar tanca el curs amb l’espectacle ‘El Somriure de la Princesa’

Comparteix

L’equip directiu de l’EMMA valora molt positivament tant el curs com els tallers d’estiu.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar està a punt de finalitzar el curs. Durant aquests dies de juliol ha dut a terme els tallers d’estiu pels alumnes del centre. Uns tallers que han tingut molt bona rebuda i que culminaran aquest divendres, 15 de juliol, amb la Cantata ‘El Somriure de la Princesa’.

Una seixantena de músics del centre, tant alumnes com professors, i diferents actors del grup escènic de la SCER, s’uneixen aquest divendres, en forma d’espectacle. Ho faran interpretant aquesta cantata de Luis González que tracta sobre valorar les coses petites i senzilles. Una obra d’una mitja hora que s’interpretarà a les 19.30 h a la sala SCER.

És la primera vegada que el centre organitza un espectacle conjunt d’aquest tipus amb intèrprets de diferents instruments, ja que habitualment, durant l’estiu cada classe organitzava el seu propi taller.

Segons la junta directiva, el fet que alumnes i professors treballin en una mateixa obra és molt positiu per al seu aprenentatge, ja que els dona més seguretat, i els alumnes poden interactuar entre ells i ajudar-se. Així ho expliquen el director, Charly Tomàs, i la cap d’Estudis, Anna Vizcarro.

D’altra banda, l’equip directiu també ha fet una valoració positiva del curs escolar i dels tallers d’estiu, que han tingut molt bona rebuda.

Durant l’any, l’escola ha fet moltes activitats fora del centre, com la caminada musical, les audicions al Centre d’Interpretació de la Pesca o els intercanvis amb escoles d’altres municipis, com el Perelló o Ulldecona. Uns intercanvis que, si tot va bé, es mantindran en el currículum docent, ja que motiven als alumnes a aprendre, al mateix temps que es socialitzen entre ells. Pel que fa als tallers d’estiu, se n’han fet de diversos com de percussió corporal o ukelele.

Comparteix