Tallers de manualitats i de divulgació pels infants

Comparteix

Aquesta setmana es duran a terme dos propostes diferents, una dimecres i l’altre, dijous.

La regidoria de Festes continua impulsant diverses activitats pels més menuts durant l’estiu. La setmana passada es va dur a terme un taller a càrrec de Dones Endavant i aquesta setmana, Ludikfest i la Diputació de Tarragona s’encarregaran de desenvolupar dos tallers diferents; un de manualitats amb ‘slime’ i l’altre, de divulgació sobre alimentació, canvi climàtic i hort casolà.

Per una banda, aquest dimecres, s’ha organitzat un taller infantil d’slime, una espècia de massilla, un blandiblú modern i casolà que es pot modelar i customitzar per  crear figures i promoure la creativitat entre els infants. Serà a les 18.30 h a la plaça Joan Miró.

La tècnica de Festes, Lara Brull, explica que les activitats infantils se solen concentrar sobretot els dimecres.

Per altra banda, aquest dijous, en el marc de l’elaboració del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) del municipi, impulsat per la Diputació de Tarragona, es farà un taller obert a totes les famílies del municipi i visitants en què els participants veuran diferents formes de preparar un test-hort casolà, descobrint les possibilitats de reutilitzar envasos per a fer-hi créixer plantes i verdures que habitualment tenim a la cuina.

Paral·lelament, hi haurà una visita comentada a l’exposició “Alimentació, canvi climàtic i ciutat” de la Xarxa de Consum Solidari, que pretén conscienciar sobre l’impacte de la producció d’aliments i la necessitat de canviar el model i els hàbits de consum actuals. Aquest taller es farà de les 17:30 h a les 19:30 h i a la sala d’actes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

No és necessària inscripció prèvia per cap dels dos tallers.

Comparteix