Les patinadores de la Cala participen en el II Trofeu de Catalunya

Comparteix

Una desena d’esportistes locals han participat en aquesta competició, una de les últimes abans de conèixer el rànquing final de Catalunya.

Del 27 de juny a l’1 de juliol es va celebrar en diferents municipis, de forma paral·lela, el II Trofeu de Catalunya de Patinatge dels Nivells 1 al 7. Les patinadores del Club Patí l’Ametlla de Mar hi van competir obtenint bons resultats. De moment, l’equip encara té pendents tres competicions més.

Les competicions del II Trofeu de Catalunya, on van participar les patinadores caleres, van tenir lloc a la pista del Reus Olímpic i la de Riudoms. En la primera pista, hi van participar les categories 5, 6 i 7 i en la segona, les dels nivells 4 i 2. Així, el dia 30 de juny, una desena de patinadores de l’Ametlla de Mar van formar part d’aquesta competició, que és bastant heterogènia pel que fa a les edats de les participants, assolint posicions positives a la classificació.

Pel que fa al nivell 7, Paula Serrano va quedar 10a i Gina Monforte 13a. En el nivell 6, Carme Arbó va quedar 16a i en el nivell 5, Maria Llaó, Àngels Llaó i Noa Martínez van quedar 29a, 15a i 23a respectivament. Iris Aliau i Carla Monforte, del nivell 4, van quedar 10a i 22a i Ivet Díaz del 2n nivell es va classificar 11a.

Nerea Bertomeu és la monitora del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar.

Després d’aquesta competició, l’equip encara té algunes dates apuntades a l’agenda abans de conèixer el rànquing final de Catalunya.

Aquest dissabte 9 de juliol, un grup del Club es desplaçarà fins a Cassà de la Selva per participar en el Campionat de Catalunya de Xous. L’equip ha preparat el quartet Androides per aquesta competició, que és una de les més esperades per les esportistes i que la gaudeixen molt, tot i l’alt nivell d’exigència.

Les tres competicions restants són l’Open Promoció dels nivells de l’1 al 4 que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de juliol, un altre Open Avançat de Tarragona, el cap de setmana del 23 i l’últim cap de setmana del mes hi haurà l’Open de Formació dels nivells 5, 6 i 7.

Comparteix