Enretiren el mòdul prefabricat del CAP situat al pàrquing de superfície Llibertat

Comparteix

La retirada està prevista entre les 8 i les 12 h del matí i provocarà un tall en el trànsit..

Aquest divendres s’enretira el mòdul de Salut, situat a la cantonada del carrer Llibertat i Av Batlle Josep Pijoan, on es feien proves de detecció de Covid-19. La retirada comportarà una afectació mínima en el trànsit i una alliberació de places de pàrquing.

Entre les 8 h del matí i les 12 h del migdia es duu a terme l’eliminació d’aquesta estructura i s’ha tallat el tram del carrer Llibertat entre Av. Batlle Josep Pijoan i el Jacint Verdaguer. Tanmateix, per baixar es podrà circular pel carrer Sant Joan i accedir al mateix circuit urbà.

El mòdul es va instal·lar primerament al solar davant del Centre d’Atenció Primària per a la realització de PCR i altres proves de detecció de la Covid-19 i durant l’octubre de l’any passat, es va moure fins a la seva localització actual.

Jordi Gaseni, alcalde del municipi, destaca l’important servei que ha donat l’equipament a la població.

Des de finals de l’any passat, Salut ja no fa proves als contactes d’un positiu per Covid. Actualment, per realitzar qualsevol prova de detecció s’haurà de demanar visita amb el professional sanitari de referència, perquè determini si és necessari realitzar-la.

Comparteix