Nova temporada dels Cursos de Vela al Club Nàutic de l’Ametlla de Mar

Comparteix

A banda de vela, l’Escola també ofereix classes de paddle surf, windsurf, caiac o sortides per la costa.

El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar va encetar, la setmana passada, els habituals Cursos de Vela que ofereix durant els mesos de juliol i agost, i que cada any, estan guanyant adeptes, tal com demostren els més de 170 alumnes que van fer els cursos l’estiu passat.

L’Escola de Vela del Club Nàutic ofereix al llarg de l’estiu i dividits per setmanes, Cursos de Vela per infants i joves, que cobreixen totes les necessitats, tant d’aquells que ja han practicat l’esport com pels que es volen iniciar.

Tal com explica Xavier Garrote, director de l’Escola de Vela del Club Nàutic, s’està fent un esforç entre els escolars per impulsar l’esport de la vela a la població.

Al llarg dels més de vint anys d’antiguitat dels cursos, el Club Nàutic ha anat adquirint embarcacions per a l’ensenyament, tant en l’àmbit col·lectiu com individual.

Els cursos es fan de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h a les instal·lacions del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar. El preu és de 135 €, amb descomptes del 10% pels que repeteixen o estan empadronats a l’Ametlla de Mar i del 20% pels socis de l’entitat. A més, a les tardes, el Club també ofereix classes particulars per aquells que volen classes de perfeccionament.

A banda de vela, des de l’Escola també s’ofereix la possibilitat de rebre classes de paddle surf, windsurf, caiac i es duen a terme sortides per conèixer la costa de l’Ametlla, amb entrada al port de l’Estany i l’opció de banyar-se.

Comparteix