Comencen els Campus d’Estiu a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La temporada d’activitats s’inicia amb quatre propostes diferents.

Aquest dilluns han començat els Campus d’Estiu infantils de l’Ametlla de Mar. Les quatre propostes d’esport i lleure, que es duen a terme els mesos de juliol i agost, enguany seran majoritàriament de matí i amb activitats d’aigua.

Primera setmana dels campus d’estius organitzats per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Els cursets han començat aquest dilluns a les 9 h del matí i s’espera que sigui un èxit. De fet, per aquest mes de juliol ja hi ha entre 100 i 120 inscrits per setmana, en els quatre campus que es faran durant l’estiu.

Al llarg de la temporada, s’ofereixen el Camp Kids i el Júnior Camp als matins i enguany a aquests se’ls suma el Futbol i el Gimnàstic Camp, que habitualment es feien de tarda. En aquests es realitzaran tallers variats de diferents àmbits més enllà de l’esport, com l’anglès o els treballs manuals. A més, com a novetat també es farà ioga infantil i zumba kids i també hi haurà sortides per treballar amb equipaments locals per tal de veure’ls de forma més propera.

Sílvia Argentó, coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports, explica que per algunes setmanes encara queden inscripcions obertes i anima a apuntar-se.

Durant la tarda hi haurà altres activitats, tant per usuaris infantils com adults. Entre aquestes propostes hi haurà els cursets com els de natació o pàdel.

A més, per a aquells ho desitgen, el CEM La Cala oferirà entrenaments personals de fitness, pàdel i altres activitats dirigides.

Tots els campus i cursets es divideixen per setmanes durant els mesos de juliol i agost.

Comparteix