L’ocupació turística arriba al 95% durant el pont de Sant Joan

Comparteix

Alguns establiments, com ara els hotels, han arribat al 100%. Les dades s’assimilen a les dels caps de setmana forts d’agost i el sector turístic mira amb optimisme l’estiu.

Segons les dades de la regidoria de Turisme de l’Ametlla de Mar, l’ocupació turística al municipi durant el pont de Sant Joan ha sigut del 95%.  Els tres dies festius han propiciat que alguns serveis d’allotjament, com hotels o lloguers de cases, xalets i apartaments, hagin aconseguit la plena ocupació o s’hi hagin apropat molt.

En general, el sector valora el cap de setmana com a molt bo. Pel que fa a la restauració asseguren que aquest pont ha estat comparable als caps de setmana forts d’agost.

Maite Boquera, regidora de Turisme, celebra aquestes dades i preveu que les reserves per juliol i agost augmentin en les pròximes setmanes.

Des de la regidoria, també assenyalen que hi ha hagut un canvi de mentalitat que ha fet créixer l’interès pel turisme de proximitat i que això ha fet que moltes persones continuïn apostant per la Cala com a destí vacacional.

Comparteix