Processó, focs artificials, sardinada, festa infantil, ball i molt més a les Festes de Sant Pere

Comparteix

Fins al 3 de juliol, es celebraran les Festes de Sant Pere. L’esperit mariner estarà present en bona part de la programació, que serà molt variada.

Tret de sortida a la Festa Major d’estiu de la Cala. La Confraria de Pescadors, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat activitats per a tots els públics per celebrar Sant Pere. Entre els actes programats hi haurà esdeveniments esportius, gastronòmics, culturals i d’oci que es faran durant tota la setmana, principalment davant de la Confraria.

Les festes començaran aquest dimarts amb el Festival d’Estiu del Club Patí l’Ametlla de Mar, enguany inspirat en sèries de TV, al Poliesportiu Municipal Galetet. A mitjanit, hi haurà una revetlla popular a càrrec de l’orquestra PENTAGRAMA i seguidament una discoteca mòbil a càrrec de DJ Sam theJ i Carlos Ivern.

Les festes seguiran fins al 3 de juliol. Hi destaquen actes com la festa infantil, sardinades populars, l’actuació de LOS BALDATS o les Festes Marítimes, un seguit de proves lúdico-esportives que estaran acompanyades per la Xaranga Suquet Calero.

Durant el dia de Sant Pere, se celebrarà el vermut electrònic organitzat per l’Associació Catalana de Dones de la Mar, la missa i la processó en honor al patró dels pescadors. La nit finalitzarà amb una revetlla popular a càrrec de LOS JUNIOR’S i discoteca mòbil amb Guillermo Argentó i Òscar Sánchez. Finalment, les festes conclouran amb l’actuació de Cràneos el dia 3.

El president de la Confraria, Miquel Brull, destaca la important relació entre el mar i les festes i anima a tothom a participar.

Prèviament a l’inici de les festes, s’ha celebrat el trofeu Sant Pere de Tennis i el torneig de les 12 hores de Futbol Sala Sant Pere 2022, al Pavelló Poliesportiu.

Es pot consultar tota la programació completa a l’EBANDO o al web de Turisme.

Comparteix